Novo mini – Ny version 7

Novo mini
BESTÄLL Här >>
Med nya uppdaterade versionen av Novo Mini 7 så är du fullt uppkopplad mot valfri enhet och programmerad att hänga med i klungan eller rycka när du känner för det med direkt effekt.

En ergometer som ger en exakt mätning är en självklarhet för dig som lägger ner mycket tid på din träningscykel. Vetskapen om att den efter en kalibrering återigen kan mäta dina prestationer lika träffsäkert är otroligt värdefull. Med nya uppdaterade versionen av Novo Mini så är du fullt uppkopplad mot valfri enhet och programmerad att hänga med i klungan eller rycka när du känner för det med direkt effekt.

Genom att uppgradera till en Novo mini-display version 7 kommer denna kommunicera trådlöst via ANT+ och BLE som gör att du fritt kan välja Android, IOS eller andra enheter som Apple TV för din uppkoppling. Novo -Mini 7 stöder FE-C (Fitness, Equipment Controls) och  FTMS som gör att den manuella cykeln kan skicka kommandon till externa parter och du kan välja vilket typ av visning du vill ha i tex Zwift.

Den största nyheten i version 7 ur ett cyklistperspektiv är anpassningen av effektmätningen så den ger en verklig PEAK-effekt. Den nya inställningen tar hänsyn till accelerationen av svänghjulet och den effekt som motståndet genererar.

Rent praktiskt så blir det mer realistiskt att följa med i utbrytningar och när det drar ihop sig till spurt. Det gör att även Monark kan vara med och tävla på allvar i den digitala världen.

Novo-minidisplayen gör det effektivt att byta motstånd på cykeln, och underlättar utförandet av intervallträning. I version 7 är det även möjligt att välja om kraften skall mätas i vevpartiet eller i svänghjulet.

 

Copyright 2022 © Monark Exercise AB