NYHET! UPPGRADERA FÖR ZWIFT MED NOVO MINI 7
NYHET! UPPGRADERA FÖR ZWIFT MED NOVO MINI 7
Nu finns Novo mini 7 uppdateringskit att beställa! Kombinera din Monark med Novo mini innebär att du kommer kunna Zwifta med exakta värden – och du behöver aldrig oroa dig för att ergometern kommer under- eller överestimera dina Watt.
Nyhet! Interaktiv inomhuscykling med nya 828-Strip
Nyhet! Interaktiv inomhuscykling med nya 828-Strip
Den största nyheten i ur ett cyklistperspektiv är att den är utrustad med Novo mini v.7 vilken ger en anpassning av effektmätningen så den ger en verklig PEAK-effekt. Den nya inställningen tar hänsyn till accelerationen av svänghjulet och den effekt som motståndet genererar.
Vikten av att vara exakt
Vikten av att vara exakt
LC7TT är det ultimata analys- och prestationsanalysverktyget. Utvecklad för idrottare och forskare som söker efter högsta prestationsnivå. Den är byggd för att klara extrema arbetsbelastningar, och har unika kalibreringsmöjligheter. Du får en ojämförlig kontroll och noggrannhet och vet alltid exakt hur din prestation ser ut, oavsett yttre faktorer.
Perfekt cykelkänsla
Perfekt cykelkänsla
Vi vågar nog säga att L-ramen erbjuder den bästa cykelkänslan på marknaden. Steglös inställning i alla riktningar ger en perfekt cykelposition. Komponenterna är utbytbara och går att uppgradera vilket är viktigt inom idrottsvetenskap, nu är det bara upp till användaren.
Copyright 2021 © Monark Exercise AB