Nyhet! Interaktiv inomhuscykling med nya 828-Strip
Nyhet! Interaktiv inomhuscykling med nya 828-Strip
Exklusivt för den svenska marknaden släpper vi nu ett begränsat antal 828 Strip för interaktiv cykling. Den höga precisionen i mätningen, Monarks unika cykelkänsla samt uppkopplingsmöjlighet gör 828 Strip till en utmärkt cykel att använda vid interaktiv inomhuscykling som exempelvis Zwift.
NYHET! UPPGRADERA FÖR ZWIFT
NYHET! UPPGRADERA FÖR ZWIFT
Nu finns Novo mini uppdateringskit att beställa! Kombinera din Monark med Novo mini innebär att du kommer kunna Zwifta med exakta värden – och du behöver aldrig oroa dig för att ergometern kommer under- eller överestimera dina Watt.
Möt Monark LC2
Möt Monark LC2
Inom idrottsvärlden, där en hundradedel av en sekund kan avgöra om du vinner eller förlorar, betyder noggrannhet allt. Monark Exercise har genom årtionden av medicinsk forskning, ett sekel av cykelproduktion och högklassig svensk teknik utvecklat ergometercyklar med en unik noggrannhet, hållbarhet och känsla svår för andra aktörer att mäta sig med.
Vikten av att vara exakt
Vikten av att vara exakt
LC7TT är det ultimata analys- och prestationsanalysverktyget. Utvecklad för idrottare och forskare som söker efter högsta prestationsnivå. Den är byggd för att klara extrema arbetsbelastningar, och har unika kalibreringsmöjligheter. Du får en ojämförlig kontroll och noggrannhet och vet alltid exakt hur din prestation ser ut, oavsett yttre faktorer.
Perfekt cykelkänsla
Perfekt cykelkänsla
Vi vågar nog säga att L-ramen erbjuder den bästa cykelkänslan på marknaden. Steglös inställning i alla riktningar ger en perfekt cykelposition. Komponenterna är utbytbara och går att uppgradera vilket är viktigt inom idrottsvetenskap, nu är det bara upp till användaren.
Copyright 2020 © Monark Exercise AB