Nyhet Monark Sport treadmill
Nyhet Monark Sport treadmill
Monark Sport Treadmill är vår senaste produkt, framtaget för test och högprestationsträning. Monark Sport Treadmill är ett robust och tåligt löpband i Monarkanda där hög kvalitet och fokus på design och användarenkelhet är av största vikt.
Möt Monark LC2
Möt Monark LC2
Besök oss på Svenska Cykelmässan 15-17 mars och testa nya Monark LC2
När varje hundradel räknas
När varje hundradel räknas
Inom idrottsvärlden, där en hundradedel av en sekund kan avgöra om du vinner eller förlorar, betyder noggrannhet allt. Monark Exercise har genom årtionden av medicinsk forskning, ett sekel av cykelproduktion och högklassig svensk teknik utvecklat ergometercyklar med en unik noggrannhet, hållbarhet och känsla svår för andra aktörer att mäta sig med.
Vikten av att vara exakt
Vikten av att vara exakt
LC7TT är det ultimata analys- och prestationsanalysverktyget. Utvecklad för idrottare och forskare som söker efter högsta prestationsnivå. Den är byggd för att klara extrema arbetsbelastningar, och har unika kalibreringsmöjligheter. Du får en ojämförlig kontroll och noggrannhet och vet alltid exakt hur din prestation ser ut, oavsett yttre faktorer.
Perfekt cykelkänsla
Perfekt cykelkänsla
Vi vågar nog säga att L-ramen erbjuder den bästa cykelkänslan på marknaden. Steglös inställning i alla riktningar ger en perfekt cykelposition. Komponenterna är utbytbara och går att uppgradera vilket är viktigt inom idrottsvetenskap, nu är det bara upp till användaren.
MONARK SPORT TREADMILL
MONARK SPORT TREADMILL
Nyhet för hösten är det Monark Exercise sport treadmill. Bandet kommer att presenteras vidare inom kort.
Copyright 2019 © Monark Exercise AB