NYHET! UPPGRADERA FÖR ZWIFT
NYHET! UPPGRADERA FÖR ZWIFT
Nu finns Novo mini uppdateringskit att beställa! Kombinera din Monark med Novo mini innebär att du kommer kunna Zwifta med exakta värden – och du behöver aldrig oroa dig för att ergometern kommer under- eller överestimera dina Watt.
Möt Monark LC2
Möt Monark LC2
Inom idrottsvärlden, där en hundradedel av en sekund kan avgöra om du vinner eller förlorar, betyder noggrannhet allt. Monark Exercise har genom årtionden av medicinsk forskning, ett sekel av cykelproduktion och högklassig svensk teknik utvecklat ergometercyklar med en unik noggrannhet, hållbarhet och känsla svår för andra aktörer att mäta sig med.
Nyhet Monark Sport treadmill
Nyhet Monark Sport treadmill
Monark Sport Treadmill är vår senaste produkt, framtaget för test och högprestationsträning. Monark Sport Treadmill är ett robust och tåligt löpband i Monarkanda där hög kvalitet och fokus på design och användarenkelhet är av största vikt.
Vikten av att vara exakt
Vikten av att vara exakt
LC7TT är det ultimata analys- och prestationsanalysverktyget. Utvecklad för idrottare och forskare som söker efter högsta prestationsnivå. Den är byggd för att klara extrema arbetsbelastningar, och har unika kalibreringsmöjligheter. Du får en ojämförlig kontroll och noggrannhet och vet alltid exakt hur din prestation ser ut, oavsett yttre faktorer.
Perfekt cykelkänsla
Perfekt cykelkänsla
Vi vågar nog säga att L-ramen erbjuder den bästa cykelkänslan på marknaden. Steglös inställning i alla riktningar ger en perfekt cykelposition. Komponenterna är utbytbara och går att uppgradera vilket är viktigt inom idrottsvetenskap, nu är det bara upp till användaren.
Copyright 2020 © Monark Exercise AB